Servicii

Asset 23

Branding
și strategie

Creăm și elevăm branduri de la concept la implementare. Și asta e doar primul pas.

Asset 8

Web
Design

Îți oferim mai mult decât un website - o experiență fabuloasă pentru tine si clienții tăi.

Asset 9

Newsletter
Design

Clienții te asteaptă în online, unde își petrec majoritatea zilei. Trebuie doar să-i accesezi.

Asset 10

Design
Ambalaj

Ambalajul e drumul către inima și sufletul cliențiilor tăi. Împreună îi putem face fericiți!

Adevărul e că suntem o agenție de branding iremediabil pasionată de design, website-uri, marketing, publicitate și tot ce ține de branduri.

Nu credem în niciun fel de bariere. De aceea raza noastră este gloablă și lucrăm cu clienți din toate colțurile lumii. Tot acesta este motivul pentru care ne bucurăm de expertiza pe care o avem în toate zonele de branding. Serios, chiar toate.

Pentru cine am creat!

Portofoliu

Proiect Vegis

Magazin online de produse naturale.

─ VEZI MAI MULT

Proiect Nabuu

Brand de Superalimente și produse cosmetice.

─ VEZI MAI MULT

Proiect Niavis

Portal B2B de produse naturale și bio.

─ VEZI MAI MULT

Proiect Organis

Magazin online de produse naturiste.

─ VEZI MAI MULT

Ai întrebări legate de proiectul tău?

Serviciul de Web Design conține în funcție de preferințele si nevoile tale o selecție din următoarele materiale:

 • document PDF cu wireframe pentru fiecare pagina web in parte
 • fișiere proiect prototyping (Adobe XD sau Figma) 
 • document PDF, AI cu design responsive pentru website de prezentare 
 • document PDF, AI cu design responsive pentru magazin online
 • design și implementare website de prezentare pe platforma WordPress. Include: design responsive, implementare formular de contact, implementare certificat SSL, pachet Seo Basic 
 • design și implementare magazin online pe platforma Woocommerce. Include: design responsive, panou administrare platforma woocommerce, integrare metodă de plată și livrare, implementare sistem gestiune și facturare, implementare formular de contact, implementare certificat SSL, pachet Seo Basic 
 • pachet bannere website: documente în format PNG în 2 dimensiuni (desktop și mobile) 

Serviciul de Branding si Strategie conține în funcție de preferințele si nevoile tale o selecție din următoarele materiale:

 • document PDF cu descrierea companiei (naming, slogan, viziune, misiune, valori, fraze și cuvinte cheie în comunicarea de brand)
 • document PDF și AI cu logo-ul în format vectorial + export în fișiere JPG, PNG
 • pachet identitate vizuală: documente vectoriale editabile(Adobe Illustrator) pentru materiale de comunicare – cărți de vizită, foaie cu antet, mapa
 • pachet social media ce include: documente editabile (Adobe Photoshop) pentru template postare pe Facebook și Instagram
Serviciul de Newsletter Design conține în funcție de preferințele si nevoile tale o selecție din următoarele materiale:
 • design template Newsletter de Informare (exclusiv bannere) în format editabil (PSD) și implementare HTML
 • design template Newsletter Comerț Electronic (bannere si produse) în format editabil (PSD) și implementare HTML.
 • bannere în format editabil PSD pentru social media: Facebook și Instagram.

Serviciul de Design de Ambalaj conține în funcție de preferințele si nevoile tale o selecție din următoarele materiale:

 • fișiere vectoriale gata de print (format PDF) la dimensiunile cerute în funcție de tipul ambalajului 
 • mock-up realist cu designul de ambalaj aplicat pe produs

Pentru fiecare serviciul ales de tine ne vom strădui să venim cu cea mai potrivită variantă atât din perspectiva costului cât și a termenului de execuție al proiectului. Aceste detalii le vom stabili împreună, după o discuție prealabilă, în funcție de nevoile tale și disponibilitatea echipei noastre!

Pentru serviciul de Web Design echipele noastre vor avea interacțiuni mai dese ce vor include sesiuni în care vom prezenta și valida direcția aleasă. Astfel că vom stabili împreună modificările și vom avea grijă că în final tu să fii mulțumit de rezultatul obținut.

Pentru serviciul de Branding și Strategie se poate efectua câte o revizie după fiecare fază a proiectului: concept și strategie (naming, slogan, valori, viziune, misiune) / design logo / design materiale de comunicare / design pachet social media.

Pentru serviciile de Newsletter Design și Design de Ambalaj se pot efectua câte 2 revizii după fiecare fază a proiectului: concept și strategie / design newsletter sau ambalaj.

*menționam că pentru toate serviciile vom avea nevoie de informații corecte și complete la startul proiectului. Modificările ulterioare asupra unor etape prezentate și validate împreună le vei putea implementa fără contribuția noastră, întrucât vei avea acces la platforma de administrare a website-ului sau la fișierele editabile, după caz.

Pentru a putea vedea lista completă a serviciilor pe care le oferim te rugăm să vizitezi și www.wizzdesign.ro. Aici poți descărca broșura de prezentare a agenției de branding sau parcurge portofoliile noastre de pe website-urile dedicate și rețelele sociale.

suntem bold & justified.
întotdeauna. acum hai să
vorbim despre proiectul tau

─ SCRIE-NE CATEVA DETALII!

Vegis.ro

Vegis.ro este liderul de piață în comercializarea produselor organice și naturale din România.

www.vegis.ro

Servicii oferite:

Branding si Strategie
Web Design
Newsletter Design
Design Ambalaj

Încă de la înființare, în 2011, misiunea Vegis.ro a fost să sprijine oamenii în menținerea unui stil de viață sănătos cu ajutorul produselor bio, naturale și a suplimentelor nutritive. Având o viziune curajoasă de business, provocarea lansată de ei a fost de a crea un brand puternic care să se identifice cu piața online a produselor naturale din România.

Conceptul de branding a fost construit în jurul motto-ului “Natura la tine acasă”. Toate procesele pe care le-am urmat în crearea identității vizuale, a website-ului și a comunicării atât interne cât și externe au avut ca punct de plecare această expresie. Putem spune acum, după ani, că ea a devenit mai mult decât un motto, a devenit o promisiune pe care cei de la Vegis și-o asumă în relația cu clienții.

Abordare

Vegis este un brand care se adresează celor care “au grijă de ei”, celor pentru care o alimentație naturală, alături de o grijă pentru corp și minte reprezintă cheia pentru o un stil de viață sănătos.

Am conturat identitatea brandului pe aceste principii, creând ca simbol principal o illustratie ce surprinde două siluete aflându-se în armonie cu natura.

Pentru a exprima atitudinea brandului de a fi mereu deschis și alături de clienți și nevoile lor am folosit un font cu forme rotunjite și culori cu inspirație organică/bio: verde, galben și albastru.

Rezultate

După 4 ani în care ne-am axat pe creșterea vizibilității și a notorietății brandului prin campanii de marketing online, e-mail marketing, newslettere, campanii social media, rezultatele au început să apară. Astfel că după o creștere constantă a vânzărilor platformei web: www.vegis.ro , în anul 2015 compania și-a propus un proces de rebranding, la care am fost bucuroși să luăm parte. Deși brandul nu a suferit schimbări majore în ceea ce privește identitatea vizuală, acest pas a fost necesar în dezvoltarea ulterioară a companiei.

De data aceasta poziționându-se ca un jucător important pe piața comercializării produselor naturale în România și cu o experiență de câțiva ani în spate, scopul final nu putea fi decât acela de a deveni lideri de piață în sectorul lor. Lucru pe care au reușit să îl dobândească crescandu-și în mod constat prezența în mediul online dar și datorită campaniilor offline de informare și educare a cliențiilor. 

Ne bucurăm că am putut să le fim parteneri în tot acest timp și că eforturile noastre au avut un impact pe termen lung asupra brandului și a modului în care este perceput în piață.  

Te simți inspirat?

Ne bucurăm că ai ajuns aici, în sfârșit. Ne-ar plăcea să stăm să discutăm despre nevoile brandului tău. Scrie-ne cateva detalii legate de proiectul tău iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp!

Niavis

Furnizor de produse naturiste, cosmetice, suplimente și producător al gamei de superalimente și produse naturiste Niavis.

www.niavis.ro

Servicii oferite:

Branding si Strategie
Web Design
Newsletter Design
Design Ambalaj

 Apărut în anul 2014, Niavis este unul dintre principalii distribuitori pentru magazinele care comercializează produse naturiste în România. 

Poziționând-se ca un portal B2B destinat exclusiv vânzării de produse către persoane juridice, Niavis și-a asumat în plus și rolul de producător de produse naturiste sub același brand. 

Reușind să aducă pe piața din România producători internaționali precum: Solgar, Wedderspoon, Bielenda alături de propriile produse, www.niavis.ro reprezintă o platformă indispensabilă pentru multe magazine de profil din toată țara. 

Abordare

Procesul de rebranding pe care l-am propus celor de la Niavis (deși un brand relativ nou, odată cu creșterea notorietății brandului s-a impus și o revitalizare a imaginii acestuia) se bazează pe starea de bine ce rezultă dintr-un stil de viață sănătos și echilibrat.

Utilizând un element asemănător unui zâmbet, un font cu rotunjimi elegante, și o paletă cromatică bine aleasă, logo-ul radiază o stare de fericire alături de un profesionalism desăvârșit.

Pentru ca produsele Niavis să sa alinieze imaginii brandului am creat o serie de ambalaje dintre cele mai diverse:  brocane, pungi, cutii, sticle, colete. 

Te simți inspirat?

Ne bucurăm că ai ajuns aici, în sfârșit. Ne-ar plăcea să stăm să discutăm despre nevoile brandului tău. Scrie-ne cateva detalii legate de proiectul tău iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp!

Organis

Magazin online de produse naturiste, bazat pe o comunitate de oameni ce susțin un stil de viață sănătos.

Bucuros de sănătos!

Servicii oferite:

Branding si Strategie
Web Design
Newsletter Design
Design Ambalaj

Organis.ro și-a propus în primul rând să creeze o legătură specială cu fiecare client în parte, printr-o experiență unică în mediul online, printr-o platformă prietenoasă în care toți clienții să își poată împărtăși experiența persoanala și să vină cu recomandări privind un stil de viață echilibrat.

Am pornit la drum având o strategie orientată pe atragerea unei comunități online interesată de un stil de viață sănătos bazat pe produse naturiste/bio/organice/regenerabile-o comunitate în continuă creștere în ultimii ani atât în România cât și în întreaga lume.

Abordare

Definind un “brand statement” atât de pozitiv și atrăgător ca punct de plecare totul a venit de la sine. 

Logo-ul este inspirat de cele 4 elemente primordiale ale vieții: apă, aer, pământ și soare, care alături de natură oferă cadrul perfect pentru a te bucura de un stil de viață sănătos. Creând impresia unei “smiley face” logo-ul întărește și mai mult declarația de brand. Avand la bază cele 4 elemente, paleta cromatică a fost compusă astfel încât fiecărui element să îi corespundă câte o culoare: apa/aer-albastru, soare-galben, natură-verde, pământ- maro.

Aplicând aceleași principii am dezvoltat și platforma web alături de o serie de ambalaje dintre cele mai variate: brocane, pungi, cutii, tuburi (produse sub brandul Organis).

Te simți inspirat?

Ne bucurăm că ai ajuns aici, în sfârșit. Ne-ar plăcea să stăm să discutăm despre nevoile brandului tău. Scrie-ne cateva detalii legate de proiectul tău iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp!

Nabuu

Producător românesc de pulberi raw vegan,  cosmetice și parfumuri naturale.

Out of this world

Servicii oferite:

Branding si Strategie
Web Design
Newsletter Design
Design Ambalaj

Viziunea business-ului Nabuu a presupus încă de la bun început diferențierea de concurență nu doar prin calitatea produselor ci și prin relația pe care avea să o stabilească cu clienții.

Adresându-se unui sector de public mai restrâns, vizând în principal categoriile de vârstă 25-40 de ani, cu înclinații spre branduri eco-friendly și preocupați de problema mediului înconjurător, Nabuu și-a propus să folosească doar ingrediente certificate ecologice ale căror analize de laborator arată ca și cum ar fi de pe o altă planetă.

Out of this world

Am transformat viziunea de business a celor de la Nabuu într-o declarație de brand, pe care am urmat-o îndeaproape în procesul de creație.

Identitatea vizuală a brandului a urmărit să amplifice percepția conform căreia produsele sunt “Out of this world”. Logo-ul are la bază o reprezentare a unei căști extraterestre alături de un font futurist. Pentru paleta cromatică am optat pentru culori contrastante care s-au potrivit de minune stilului ales.

Alături de identitatea de brand și website am creat o gamă de ambalaje pentru produsele vândute sub brandul Nabuu.

Te simți inspirat?

Ne bucurăm că ai ajuns aici, în sfârșit. Ne-ar plăcea să stăm să discutăm despre nevoile brandului tău. Scrie-ne cateva detalii legate de proiectul tău iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp!

Coresi Business Park, 
Strada Turnului 5, Brașov

+40 758 018 270
contact (at) wizzdesign.ro

 

Hai să ne cunoaștem!

Completează informații despre proiectul tău, dimensiunea companiei și rolul tău în cadrul companiei.

© 2021 Wizzdesign. All rights reserved.

Shift your brand. We’re in ctrl!